Workshops

Bekijk ook het aanbod van de Lezingen

Borstgezondheid en zelfliefde

Online Miniworkshop

Zondag 15 mei 2022, 9.30 tot 13.00u

Wist je dat verbinding met jouw borsten heel belangrijk is voor het stromen van je vrouwelijke energie en voor jouw gezondheid? Borsten hebben elke vrouw veel te bieden aan levensenergie, aan genot en aan schoonheid. We geven met onze borsten heel veel, maar hoe kunnen je borsten je zelfliefde geven?

Tijdens deze intensieve mini workshop deelt Eva haar kennis rond borsten. Daarnaast laat ze je ervaren hoe je o.a. met meditatie, massage en verzorgingstips je borsten vitaal houdt. Er zal ook ruimte zijn voor vragen en interactie. Een paar uurtjes voor jezelf met levendige borsten, een open hart en veel inspiratie.

  • Een ochtend voor jezelf. Om te genieten, ontspannen, leren over je borsten en zelfliefde. Een zachte manier om in je lichaam te komen.
  • We werken met ademhaling, meditatie, massage (inclusief borstenmassage), deelrondjes. Je krijgt praktische tips om je borstgezondheid te ondersteunen en zo jezelf te voeden. 
  • Voor élke vrouw. 

Over een krachtige overgang (menopauze)

Online Miniworkshop

Zondag 19 juni 2022, 9.30 tot 13.00u

Omdat de overgang/menopauze zich meestal niet zonder slag of stoot voltrekt, is het in deze fase belangrijk om lichaam en geest te helpen om een nieuwe balans te vinden. In de online mini-workshop nemen we hiervoor de tijd in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen.

  • Een ochtend over de menopauze (of de voorbereiding op deze belangrijke fase).
  • We werken met meditatie en chi kungs om je (hormonen)balans te (her)vinden.
  • Je krijgt info over wat  er in je lichaam gebeurt (fysiek en energetisch) en hoe je jezelf kan ondersteunen. 
  • We werken met inquiry om het geschenk van de menopauze te ontdekken.
  • voor elke vrouw die zich in deze belangrijke levensfase wil verdiepen.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) betekenis van en in deze overgangsfase? Wil je weten hoe met minder klachten en een positiever gevoel door de overgang te komen? Wil je zowel kennis opdoen als praktische oefeningen leren kenen uit zowel Westerse als Oosterse geneeswijzen? Dan is deze workshop iets voor jou.

NIEUWSBRIEF OVER BORSTGEZONDHEID EN MENOPAUZE

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.