Workshops

Bekijk ook het aanbod van de Lezingen

TAO van de menopauze

Workshop met Eva

Zaterdag 29 april 2022, 10.00u – 17.00u in Oostende, De Loft
Zondag 21 mei 2022, 9.30u – 13.00u ONLINE
Zaterdag 4 februari 2023, 10.30u- 16.30u in Putte, Schopboshoeve

Omdat de overgang/menopauze zich meestal niet zonder slag of stoot voltrekt, is het in deze fase belangrijk om lichaam en geest te helpen om een nieuwe balans te vinden. In de online mini-workshop nemen we hiervoor de tijd in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen. Informatie delen én ervaren. Vanuit een Westerse én Oosterse visie.

  • Een ochtend of dag over de menopauze (of de voorbereiding op deze belangrijke fase).
  • Je krijgt info over wat  er in je lichaam gebeurt (fysiek en energetisch) en hoe je jezelf kan ondersteunen.
  • We werken met meditatie en chi kungs om je (hormonen)balans en jeZelf te (her)vinden.
  • Voor elke vrouw die zich in deze belangrijke levensfase wil verdiepen en tools ontvangen om ermee om te gaan.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) betekenis van en in deze overgangsfase? Wil je weten hoe met minder klachten en een positiever gevoel door de overgang te komen? Wil je zowel kennis opdoen als praktische oefeningen leren kenen uit zowel Westerse als Oosterse geneeswijzen? Dan is deze workshop iets voor jou.

TAO van de borstgezondheid
Hoe hou ik mijn borsten gezond?

Workshop met Eva

Ons borstweefsel is kwetsbaar. Opgehoopte afvalstoffen kunnen voor verklevingen en pijnlijke plekjes zorgen. Maar ook onze liefde en verdriet kunnen in onze borsten huizen.
Deze avondvullende (praktische) workhop gaat dieper in op alle aspecten (fysiek, emotioneel, energetisch) om je borsten gezond te houden en er van te genieten.  Je gaat naar huis met bewustere borsten en een hoop praktische tips voor de verzorging van je borsten. Je leert ook hoe je borsten te bevrijden van emoties met een mediatieve borstmassage. (We houden onze kleding aan).

Voor elke vrouw die haar borsten liefdevol (weer) eigen wil maken en de gezondheid van haar borsten in eigen handen wil nemen.

NIEUWSBRIEF OVER BORSTGEZONDHEID EN MENOPAUZE

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.