Levenskrachtritueel – meditatie met Heilige Geometrie

 

Ga naar agenda voor de data en specials!

Het Levenskrachtritueel is een complete en eenvoudige meditatievorm die Westerse en Oosterse tradities samenbrengt. Het geeft je een gevoel van eenheid. Een gevoel van rust in jezelf en tegelijk verbondenheid met alles.

Geometrische symbolen
Je brengt jezelf in deze staat door superzachte bewegingen te maken. De bewegingen hebben de vorm van geometrische symbolen. Je kunt de symbolen zien als vormen van gebundelde energie. Door je ermee te verbinden kom je in diepere bewustzijnslagen. 

Wezenlijk anders
Zo leer je voelen, of herinner jij je weer, dat Leven iets wezenlijk anders is dan “het leven” dat je dagelijks leidt. Of waardoor je misschien zelfs lijdt.

Gebed
De bewegingen kun je staand of zittend doen. Het Levenskrachtritueel is een meditatie-in-beweging. Het kan voelen als een gebed omdat je je verbindt met de heilige geometrie van de schepping.

Tijdloze ruimte
In een periode van stress en verwarring kun je zo je energieveld ruim houden en uitgelijnd. Het ritueel laat je zinken in een neutrale, tijdloze ruimte die er altijd is. Zo herinner jij je weer wie je werkelijk bent. En waar je vandaan komt.

14 bewegingen
In totaal zijn er 14 bewegingen, die zowel uit oosterse als westerse spirituele tradities voortkomen.

Samen doen
In de les (live of online) leer je stap voor stap een groot aantal symbolen van het ritueel. Ik geef toelichting, en we gaan vooral de meditatieve bewegingen samen doen.

Nieuwsbrief van Eva Leens

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.