Lezing: Menopauze(consulent), what’s in the name!?

 

 

Doelgroep: Professionals in de zorg: artsen, specialisten, verpleegkundigen, paramedici die in hun werk met vrouwen in de pre-, peri of postmenopauze te maken hebben.

Duur: 30 minuten.

Inhoud:

Als zorgverlener heb je vaak te maken met vrouwen die in de menopauze komen of zijn. Vaak heb je als zorgverlener hier weinig specifieke informatie over meegekregen in je opleiding of latere beroepsleven.

In deze lezing gaan we dieper in op wat de menopauze inhoudt en welke aandachtpunten er zijn in deze levensfase.  Daarnaast gaan we in op de functie van (verpleegkundig)menopauzeconsulent. Deze functie is in België nieuw en daarom vaak nog onbekend. Wat doet ze? Hoe kan je samenwerken?

 

Eva Leens (1966) is verpleegkundig menopauzeconsulent. Ze is ook holistisch therapeut, wetenschappelijk geschoold (Master in de ziekenhuiswetenschappen), opgeleid in Oosterse meditatie– en ontspanningstechnieken én ze is ervaringsdeskundige. Ze neemt je mee in een interactieve lezing over deze fase. Op een heldere manier toont Eva wat de menopauze voor jou kan betekenen. Niet alleen fysiek en emotioneel maar zo je wilt ook mentaal en spiritueel. Je krijgt tips om gezond en veerkrachtig de tweede fase van je leven te beginnen. Een fase met nieuwe uitdagingen en kansen!

 

Interesse: Contacteer vrijblijvend Eva

Nieuwsbrief van Eva Leens

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.