Lezing: 55+, gezond en vitaal leven.

 

Doelgroep: Een lezing voor rijpere vrouwen (én eventueel hun partners) die na de menopauze gezond en vitaal ouder willen worden (55+)

Duur: 1,5 uur à 2 uur

Inhoud:

Gezond oud worden, dat wil bijna iedereen. Maar hoe doe je dat? Het is een misverstand dat je bij ouder worden kan verwachten van alles te mankeren. Ouder worden hoeft niet met gebreken gepaard te gaan als we onze leefstijl aanpassen.

Maar met gezond eten en bewegen kom je er niet. Het gaat om het totale plaatje. Welke voedingsmiddelen houden je lichaam sterk? Hoe beïnvloeden je gevoelens en gedachten het verouderingsproces? Wat is het belang van sociale contacten? En kan spiritualiteit je ondersteunen om gelukkig en vitaal oud te worden?

Op een heldere manier toont Eva Leens je hoe je de basis kan leggen om gezond en vitaal leven, ook na je 55. Je krijgt tips om je fysiek en emotioneel in balans te houden. Mentale en spirituele “voeding” komt ook aan bod. Dit alles met speciale aandacht voor de vrouw na de menopauze.

Een lezing voor wie zich wil laten inspireren om veerkrachtig en vitaal ouder te worden. Het is nooit te laat!

 

Eva Leens (1966) is verpleegkundig menopauzeconsulent. Ze is ook holistisch therapeut, wetenschappelijk geschoold (Master in de ziekenhuiswetenschappen), opgeleid in Oosterse meditatie– en ontspanningstechnieken én ze is ervaringsdeskundige. Ze neemt je mee in een interactieve lezing over deze fase. Op een heldere manier toont Eva wat de menopauze voor jou kan betekenen. Niet alleen fysiek en emotioneel maar zo je wilt ook mentaal en spiritueel. Je krijgt tips om gezond en veerkrachtig de tweede fase van je leven te beginnen. Een fase met nieuwe uitdagingen en kansen!

 

Interesse: Contacteer vrijblijvend Eva

Nieuwsbrief van Eva Leens

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.