Over Eva

Eva Leens (1966) is lichaamsgericht holistisch therapeut, verpleegkundig menopauzeconsulent en borstweefselbehandelaar gedreven vanuit de Alchemie van Leven.
Begonnen als verpleegkundige –met ruime ervaring in Europa en Afrika, is ze vervolgens wetenschappelijk  geschoold (Master in ziekenhuiswetenschappen en volksgezondheid) en volgde ze diverse therapeutische opleidingen. Daarnaast is ze langdurig opgeleid in Oosterse Alchemistische  meditatie- en ontspanningstechnieken (Universal Healing Tao en Tao de Femme Lune – Levenskrachtritueel – Interne Alchemie) en 4-dimensioneel bodywork.

Eva begeleidt je graag vanuit holistisch perspectief. Haar uitgangspunt is samen kijken hoe je lichaam én geest op een natuurlijke manier te ondersteunen om in balans te komen.  Haar afgestemde aanraking en groot voelbewustzijn brengt aan het licht wat nu nodig is. Ze put uit haar rijke ervaring en kennis om je verder op weg te helpen.

Eva: “In mijn werk als holistisch lichaamstherapeut komt alles samen wat ik de voorbije 35 jaar heb geleerd. Behalve kennis heb ik mijn voelend vermogen sterk ontwikkeld en ben ik gepassioneerd geraakt door het begeleiden van mensen. Het is telkens weer ontroerend de schoonheid te zien van vrouwen/mannen die dichter bij zichzelf komen. Hun eigen kracht hervinden. Elke ontmoeting is ook een verrijking voor mezelf. ”

 Wat ik graag inzet in mijn werk als vrouwenconsulent:

  • Mijn medische achtergrond als verpleegkundige en specialisatie menopauzeconsulent en borstweefselbehandelaar.
  • Mijn liefde voor het 4-dimensioneel bodywork, de Alchemie en het Levenskrachtritueel (gecertificeerd als leraar) dat me in mijn lichaam bracht en tegelijk liet herinneren dan ik al één ben (evA L EENs :). Met grote dank aan mijn leraar Dirk Oelibrandt. 
  • Mijn passie en interesse voor alles wat met gezondheid, preventie en een natuurlijke manier van leven te maken heeft (Bv 5-elementenleer, macrobiotiek…).
  • Mijn voortdurende nieuwsgierigheid voor het onderzoeken van Bewustijn en wie we Werkelijk zijn. Geïnspireerd door mijn gidsen op het pad met Thessa Tara Sophia en Fleur Chetwynd. 
  • Mijn therapeutische opleidingen als energetisch therapeut (3 jaar), droomanalyste en familie-opsteller (5 jaar) die gepaard gingen met diepgaande zelfanalyse/ontwikkeling.
  • Mijn passie voor de Tao en Oosterse geneeswijzen. Dit pad bewandel ik ruim twintig jaar. Ik ben gecertificeerd als Healing Tao leraar (zachte lichaamsoefeningen en meditaties gebaseerd op eeuwenoude Taoïstische kennis) en heb me gespecialiseerd in de Tao voor vrouwen (Tao de Femme Lune).
  • Mijn spirituele ontwikkeling waarbij ik regelmatig retreats volg bij Isaac Shapiro en Meike Schuett en het geheim van gewoon waarnemen ervaar.
  • Integratie van mijn wetenschappelijke onderzoekservaring (11 jaar onderzoeker-epidemioloog bij Sciensano, Brussel).
  • Mijn 12 jaar ervaring met het faciliteren multidisciplinaire samenwerking en netwerken (als stafmedewerker in het Huis voor Gezondheid, Brussel).
Nieuwsbrief van Eva Leens

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.